Hoofddorp Pioniers een club om TROTS op te zijn!

STEUN ONZE HONKBALLERS
STEUN ONZE SOFTBALLERS

Bij Hoofddorp Pioniers vinden kinderen, jongeren, mannen en vrouwen een mooie club om met elkaar te sporten, zichzelf te ontwikkelen en van onze sport te genieten.  Zowel op Topsport niveau als op breedtesport gebied. Ons complex wordt ook frequent gebruikt voor honkbalclinics, voor regionale talentontwikkeling (Rabbits Baseball Academy) en door het Nederlands Team.  Om de accommodatie te onderhouden en tevens een goede honkbalopleiding te kunnen blijven aanbieden hebben wij uw steun hard nodig de komende jaren.

Sponsor uw club

Hoofddorp Pioniers Honk- en Softbal vereniging  traint en speelt in het mooiste stadion van Europa tegenover het Koning Willem Alexander complex ( SKWA). Helaas zijn er meer financiële middelen dan contributie nodig om zo’n mooi complex draaiende te houden. Sponsoring is hierin een belangrijk onderdeel.  Hierbij hebben we uw hulp hard nodig. Zo kunnen we als club samen vooruit werken aan een mooie toekomst. Sponsoren kan vanaf een klein bedrag. Hiervoor hebben we verschillende initiatieven ontwikkeld en zullen er dit jaar nog meer volgen. Hieronder zetten we ze voor u op een rijtje:

Sponsorpakketten

Of het nou vanuit maatschappelijk oogpunt, marketing, acquisitie of personeel is, Hoofddorp Pioniers heeft een aantal aantrekkelijke pakketten samengesteld voor sponsoring. Kies uw eigen mix van reclameborden, shirtsponsoring, sportfoto’s, evenementen en clinics. Neem CONTACT op met onze sponsorcommissie om u voor te laten lichten.

Baseball clinic

Echt eens een heel ander personeelsuitje, een instructie met warming-up natuurlijk, honkballen met elkaar in tournooi vorm en een homerun contest. Onder leiding van (oud) Top honkballers en afgesloten met een borrel en BBQ.

Doek sponsoring

Een groot spandoek met bedrijfsnaam en/of logo op het hoofdveld of op een van de andere velden naar keuze. Tevens een vermelding op onze druk bezochte website waar u uw bedrijf onder de aandacht kan brengen bij onze vele bezoekers. Dit kan al vanaf € ???,00 per jaar.

Heeft u zelf geen bedrijf maar weet u iemand in uw kennissen kring, familie, op het werk of anders die wel zou willen sponsoren horen wij dit uiteraard graag. Uiteraard kunnen sponsoren ook in materiële zaken steunen.

Vrienden van de Hoofddorp Pioniers

Hiermee draagt u de honk- en softbaljeugd een warm hart toe.  De toekomstige talenten  van onze club steunt al vanaf € 100,00 per jaar. Uw naam of bedrijfsnaam komt prominent op een knuppel op het bord in de hal. Dit is voor 1 jaar of meerdere jaren mogelijk, dus u zit dus nergens aan vast.

Gratis sponsoren

Voordat uw een aankoop doet bij een van de deelnemende webshops gaat u eerst langs SPONSORKLIKS zo steunt u GRATIS Hoofddorp Pioniers, kost uw verder niets.

Mocht u nog vragen hebben of aanvullende informatie willen dan hopen wij dat u met ons contact op zult nemen, dat kan via onderstaand contactformulier.

Wij hopen op uw steun !