Wanted…

Gezocht: Honkbal Manager

In verband met het stoppen van Bas Aschman zijn wij dringend op zoek naar een goede vervanger(ster) van deze cruciale functie binnen onze vereniging. Wij willen Bas bedanken voor zijn inzet, en wensen hem veel succes met het Rookie team in het verdere verloop van de competitie.
Zie onderstaande omschrijving voor verder informatie. Kent u iemand die dit aan zou kunnen, of denk u zelf over de juiste kwaliteiten te beschikken?? Laat het ons weten per email: bestuur@hoofddorp-pioniers.nl.

Korte omschrijving:
De manager honkbal is voorzitter van de technische commissie van de honkbal tak. Hij/zij bestuurt deze tak en is verantwoordelijk voor alle werkzaamheden die hieronder vallen. Een functie die in samenwerking met de TC honkbal een optimale situatie creëert waarbinnen het honkbalspel en het Beeball spel bedreven kan worden.
Op verzoek sturen we u een volledige taakomschrijving.


Gezocht: Wedsec Softbal

Wegens drukte en persoonlijke omstandigheden is Susannah Groen per direct gestopt met het wedstrijdsecretariaat Softbal. We zijn dus op zoek naar een vervang(st)er, bij voorkeur iemand uit de softbaltak. Wie kan deze taak een poosje op zich nemen? Het is niet meteen voor 5 jaar hoor 🙂

Wat houdt de taak in? Dit is de hoofdmoot:

  • Plannen van verregende of verzette wedstrijden voor de softbalteams (gaat vrij simpel via sportlink).
  • Communiceren hierover (via mail) aan de teams, scheidsrechters en kantine.
  • Doorgeven aan de tegenstander als een thuiswedstrijd verregent. In de praktijk gebeurt dit ook vaak door de coach zelf.
  • Doorgeven aan het team als een uitwedstrijd verregent.
  • Voor het nieuwe seizoen oefenwedstrijden regelen

Kandidaten of tips svp doorgeven aan Caroline Vermaase per email:
sbmanager@hoofddorp-pioniers.nl .