Volg je favoriete team met de Sportlinked App

Onlangs is de KNBSB aangesloten op de Sportlinked App. Deze app werkt op tablets en smartphones onder Apple OS en Google Android. De app is voor iedereen gratis te downloaden via de bekende Apple App Store of de Google Play Store.

Om de app te kunnen gebruiken moet je je eerst registreren. Hiervoor hoef je geen lid te zijn van een vereniging; de app is voor iedereen toegankelijk. Zoals met veel apps gaat het registreren met je e-mailadres en een zelf gekozen wachtwoord. Ben je geregistreerd en vervolgens ingelogd dan kan je jouw faforiete vereniging, uiteraard Hoofddorp Pioniers, je favoriete team(s) en zelfs je favoriete speler instellen. Je zet je favorieten in je favorietenlijst door na selectie bovenin het scherm op de bekende ster te klikken. Zo heb je snel alle gegevens, zoals wedstrijdprogramma, uitslagen en standen van je eigen team of dat van je dochter, zoon of kleinkind altijd direct bij de hand !!

Ledenpas

Leden van een vereniging kunnen meer met de Sportlinked App. Zij kunnen bijvoorbeeld hun ledenpas downloaden. Het gebruik van de ledenpas is met ingang van het komend seizoen door de KNBSB verplicht gesteld. Let op! Leden moeten bij het registreren gebruik maken van het e-mailadres dat bekend is bij de ledenadministratie. Op de ledenpas staat een pasfoto. Het gebruik van de pasfoto is voor het seizoen 2016 nog niet verplicht. Het is echter verstandig zo snel mogelijk een digitale pasfoto naar de ledenadministratie te sturen. De vereisten voor de pasfoto op de ledenpas zijn vergelijkbaar met die voor de pasfoto’s op paspoort of rijbewijs. Het moet een kleurenfoto zijn met het gezicht en hals duidelijk zichtbaar. Een vakantiefoto met meerdere personen is bijvoorbeeld niet toegestaan. De op te sturen pasfoto moet van het formaat JPG, GIF of PNG zijn. Andere formaten zoals BMP en TIFF zijn voor de ledenadministratie niet bruikbaar. Om de kwaliteit van de pasfoto te kunnen behouden wordt geadviseerd het formaat kleiner te houden dan 2 megapixel (1600×1200).

Digitaal Wedstrijdformulier

Met ingang van het seizoen 2016 gaat de KNBSB over op het digitale wedstrijdformulier (DWF). Bij het gebruik van het DWF gaat de Sportlinked App een belangrijke rol spelen. De clubs zullen de komende weken via voorlichtingsbijeenkomsten worden geïnformeerd over hoe dit allemaal in zijn werk zal gaan. De clubbesturen zullen vervolgens de coaches en clubscheidsrechters informeren.

 

Meer info naar onze leden volgt zsm.