Verenigingsenquête Hoofddorp Pioniers

Beste Pionier,

Eind 2019 is Team Sportservice een ondersteuningstraject bij de Hoofddorp Pioniers gestart. Om een goed beeld van de vereniging te krijgen, zijn de meningen en het gevoel van de leden, vrijwilligers en ouders/verzorgers over de vereniging van groot belang om eventuele verbeterprocessen in gang te kunnen zetten.

Daarom heeft Team Sportservice deze korte vragenlijst opgesteld. Het invullen van de enquête zal ongeveer 10 minuten in beslag nemen.

Het is van groot belang dat zoveel mogelijk leden en ouders van leden deze enquête invullen. Dit betekent dat binnen één gezin iedereen de enquête mag invullen, heel graag zelfs. Deze enquête is bedoeld voor alle leden vanaf de junioren, vrijwilligers en alle ouders/verzorgers. Voor leden tot en met de aspiranten is een aparte enquête opgesteld.

De resultaten van de enquête komen bij Team Sportservice binnen en worden ook door ons verwerkt. De resultaten zullen aan het bestuur en de vereniging worden gepresenteerd.

Je kunt ervoor kiezen om de enquête anoniem in te vullen, laat je wel je contactgegevens achter dan maak je kans op een waardebon t.w.v. € 25,00 voor de Macron store.

Kies de enquête die voor jouw van toepassing is:

Je kunt ook de QR codes, hieronder, scannen om toegang te krijgen tot de enquêtes.

We hopen op zoveel mogelijk response.
De enquête is tot en met zondag 26 januari in te vullen.