Vacatures

Bestuur

Wij meldden in onze laatste nieuwsbrief dat 3 leden het bestuur komen versterken en dat 3 leden bereid zijn om het bestuur te helpen taken te verlichten. Eén functionaris ontbreekt nog en dat is die van penningmeester. Graag roepen we kandidaten op, die hiermee affiniteit en deskundigheid hebben, zich voor deze functie te melden.
Taakomschrijving: als penningmeester bij HP draag je brede bestuurlijke verantwoordelijkheid en specifieke m.b.t. de financiën. Het HP bestuur streeft een collectieve verantwoordelijkheid na en vergadert gemiddeld 1x per 2 weken ’s avonds. Daarnaast wordt af en toe ten behoeve representatieve en beheersmatige taken enige tijd gevraagd. De uitvoering van de geldstromen is ondergebracht bij de financieel administrateur.

Honkbal Manager

De honkbal afdeling telt zo’n 20 teams in competitie verdeeld over breedte- en topsport. Iedere afdeling (6) is voorzien van een TC, die afstemt tussen de coaches en trainers.
De manager coördineert het doorgaande technische beleid van de TC’s, waarbij hij/zij ondersteuning krijgt van specialisten en bestuur. Naast kwaliteitsbewaking en aandacht voor organisatorische aspecten behoort het nastreven van een goed en vertrouwensvol verenigingsklimaat doelstelling te zijn. Contacten met ouders en of verzorgers behoren daarbij. Hij/zij is het “smeerpunt” van de vereniging.

Scorebox Vrijwilligers (HB/SB), leeftijd tussen 16-99 jaar.

Houd jij van honkbal/softbal én muziek?
Meld je dan aan voor de scorebox! Je mag naast de omroeper zitten en zorgt voor de walk-up songs, de muziek tussen de inningen en de geluidseffecten. Jouw inzet verhoogt het speelplezier van de hoofdklasse spelers én natuurlijk het publiek langs het veld of via de live stream!

Kun jij een wedstrijd scoren en praten tegelijk?
Meld je dan aan als omroeper! Je zit in de scorebox naast de official scorers en met jouw stem informeer je het publiek over alle acties op het veld. Via de live stream bereik je onze volgers over de hele wereld! Wil je het eens proberen? Dat kan!

Ben jij honkbal/softbal fan én handig met de computer?
Meld je dan aan als scorebord bediener! Je zit in de scorebox bij de official scorers en je voert alle acties op het veld in zodat deze direct op het scorebord zichtbaar worden. Wil je eens meekijken? Dat kan!

Voor alle bovenstaande vrijwilligers functies geld, dat we een rooster maken op basis van het speelschema, rekening houdend met wanneer jij beschikbaar bent. Voor elke functie is een aantal mensen inzetbaar dus je bent heus niet elke week aan de beurt!

PS: Wellicht is het goed om te weten dat je als Scorebox vrijwilliger tóch aanwezig kan zijn bij de wedstrijden van de Hoofdklasse, terwijl er nog niet met publiek gespeeld mag worden.

Heb je interesse? Stuur dan een berichtje aan Darryl (vwzaken@hoofddorp-pioniers.nl) en we nemen zsm contact met je op!