Toegangsregeling bezoekers play-off thuiswedstrijden Pioniers

Pioniers onderschrijft al jaren het standpunt dat de toegang tot honkbalwedstrijden in Nederland zo laagdrempelig mogelijk moet zijn.

Vandaar dat Pioniers o.a. geen toegangsgeld vraagt voor de thuiswedstrijden van haar HK en GL teams.

Dat hebben we ook dit jaar niet gedaan, ondanks de Corona problemen die voor verminderde inkomsten en extra kosten hebben gezorgd.

Ook voor het bezoeken van de play-off wedstrijden vragen we dit jaar in Hoofddorp geen toegangsgeld.

Wel zijn we vanwege de Corona maatregelen verplicht om maatregelen te nemen om het aantal bezoekers op het complex te beperken tot 250.

We zullen dat doen door aan de poort van het complex de eerste 250 bezoekers toe te laten en te voorzien van een polsbandje.

Het polsbandje wordt bij de handhaving gebruikt om te bepalen of mensen op de tribune en/of het terras of rond het veld mogen plaatsnemen.

Het niet hebben en/of dragen van het polsbandje kan dus leiden tot het verzoek om de locatie te verlaten.

Spelers van andere teams die tijdens een play-off thuiswedstrijd op het Pioniers complex in Hoofddorp spelen of trainen, evenals hun teambegeleiders en eventuele officials, kunnen het complex gewoon betreden en krijgen ook geen polsbandje. Familie en aanhang die met deze teams meereist wordt wel als bezoeker geteld en krijgt ook een polsbandje. We gaan ervan uit dat deze teams na hun eigen sport activiteiten het complex weer verlaten. Als zij echter na hun eigen sport activiteiten alsnog de play-off wedstrijd willen bijwonen, worden ze volgens de Corona maatregelen ook “bezoekers” en dienen zij dus een polsbandje te halen bij de poort van het complex. Dit kan enkel zolang het maximum aantal van 250 bezoekers nog niet is bereikt. Zodra dat aantal wel is bereikt, worden er geen polsbandjes meer verstrekt en moet men dus het complex verlaten.

Volg te allen tijde de aanwijzingen en instructies op van kantine medewerkers en officials van Hoofddorp Pioniers.

We wensen iedereen een plezierig verblijf op ons complex en hele mooie honkbalwedstrijden toe!

Het bestuur van Hoofddorp Pioniers