Hoofddorp Pioniers Beeball Red Sox – DVH Rabbits | 25 mei 2019

Vanochtend vroeg stonden de Pioniers Red Sox met 9 man(netjes) paraat voor een wedstrijd tegen de DVH Rabbits. Terwijl de tegenstanders langzaam binnen druppelden, stoomden de 4 top coaches ons team klaar voor de wedstrijd.

In de eerste inning moest er nog wat ingekomen worden qua slagen, maar het veldwerk zag er al meteen goed uit. Een paar tegenstanders werden netjes uitgetikt en het ging aardig gelijk op zo.

De tweede inning ging erg professioneel en iedereen sloeg mooie ballen vanuit de aangooi (want slaan vanaf een paaltje is toch een dingetje zelfs als je 6/7 bent). Er werden zelfs een aantal homeruns geslagen. Ook de samenwerking en het tactische spel in het veld zagen er super uit deze inning, dus hoewel het er niet toe doet…deze inning was zeker voor onze mannen.

De wedstrijd werd met keurig spel afgesloten in de derde inning en de spanning was te snijden maar verrassend genoeg…het is een gelijkspel geworden. Wie weet of we dit tij volgende keer kunnen keren. Maar belangrijk – de mannen, de coaches en wij (het publiek) hebben weer genoten van dit sportspektakel.

Bijgevoegd de foto finish van het einde van de wedstrijd, want was Liam nou wel of niet safe …..