Overschrijven

Vanaf 1 oktober 2020 maakt de KNBSB gebruik van het Digitaal overschrijven (en ook het intrekken van overschrijvingen) van haar leden. Het digitaal overschrijven van leden wordt gebruikt voor Honkbal, Softbal en BeeBall. Er hoeft derhalve dus geen papieren overschrijvingsformulier meer te worden aangevraagd bij de nieuwe vereniging.

LET OP!

Wil je het nieuwe seizoen bij Hoofddorp Pioniers komen spelen of overschrijven naar een andere vereniging dan dient de overschrijving vóór 15 november 23.59 uur a.s. aangevraagd te worden! Dit wordt de transferperiode genoemd.
Tijdens de transferperiode kan de oude vereniging een overschrijving niet weigeren, tenzij er sprake is van een financiële blokkade. Alle overschrijvingen binnen de transferperiode worden allemaal tegelijk en automatisch verwerkt op 16 november van het betreffende kalenderjaar.

OVERSCHRIJVEN. HOE GAAT HET IN ZIJN WERK?

De speler die wil overschrijven naar een andere vereniging, meldt zich bij de nieuwe vereniging  om zich aan te melden. Bij het aanmelden van deze speler, door de nieuwe vereniging, wordt in Sportlink Club automatisch bepaald of, en zo ja welke overschrijvingsregels van toepassing zijn.
Wanneer de aanmelding is goedgekeurd, wordt de speler direct overgeschreven. De speler kan per direct uitkomen voor de nieuwe vereniging.

Wil je overschrijven naar Hoofddorp Pioniers, vraag dan een aanmeldingsformulier aan bij ledenadministratie@hoofddorp-pioniers.nl dan zetten wij overschrijving in gang.

Met de invoering van het Digitaal Overschrijven komen, vooralsnog, ook de overschrijvingsavonden te vervallen.