30 september, 2023 - 13:00

Hoofddorp

Wil jij eindelijk samen in een team spelen met je zoon/dochter/broer/zus/vader/moeder, die normaal in een ander team speelt of eigenlijk helemaal niet kan ballen? Of wil jij heel graag meedoen, maar geen zin om zelf een team samen te stellen? Geef je dan nu op! Je kunt je opgeven als team. Houdt hier rekening met min. 10 en max.15 personen en liefst gemixt qua geslacht/leeftijd/ervaring, maar je kunt je ook opgeven als individu. Je kunt hierbij aangeven of je nog voorkeur hebt om bij iemand in het bijzonder in een team te komen. Wij zullen dan teams samenstellen uit deze aanmeldingen. Geef je daarom zo snel mogelijk op, maar het liefst voor 11 september, via https://forms.office.com/r/67fpUeMUMX
Doel van het toernooi is om gezellig met alle leden en aanhang het seizoen af te sluiten. Fun, lachen en saamhorigheid staat hierin voorop. Bedenk een leuke teamnaam en kom in een geweldige outfit, maar wil jij gewoon je standaard tenue dan is ook dat goed! Mocht bij slecht weer het toernooi worden afgelast, dan gaat de BBQ en Feestavond gewoon door!
Wil jij op 30 september wel aanwezig zijn, maar kun je niet actief meedoen? Wij zoeken ook nog vrijwilligers, dus geef je snel op en help ons mee van deze dag een onvergetelijke te maken en misschien wel een terugkerende traditie.
Voor vragen kan je contact opnemen met de toernooi commissie via toernooien@hoofddorp-pioniers.nl.