Nieuwsbrief | 08 | DECEMBER 2022

30 DECEMBER 2022

  • Bedankjes voor onze vrijwilligers
  • SponsorKliks
  • Doe je ook mee met de Club van 100?
  • Sponsor
  • Huldiging en Bingo
  • Grote Club actie
  • Beste wensen voor 2023

Bedankjes voor onze vrijwilligers

Afgelopen weken hebben we onze vrijwilligers bedankt voor hun inzet het afgelopen seizoen.

Zonder hen zouden we onze sport niet kunnen beoefenen en zou onze vereniging niet hetzelfde zijn.

We hopen het komende seizoen weer een beroep op jullie te mogen doen.

SponsorKliks

Met SponsorKliks kan je zelf een financiële bijdrage leveren aan Hoofddorp Pioniers, zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en Hoofddorp Pioniers ontvangt hiervoor geld in de clubkas. Ook doen grote webwinkels als Bol, Coolblue, Booking en Expedia mee. Een deel van het aankoopbedrag gaat naar Hoofddorp Pioniers. En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je Hoofddorp Pioniers ook GRATIS sponsoren?

Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van Hoofddorp Pioniers. Voor jou een kleine moeite, voor Hoofddorp Pioniers zijn het directe inkomsten. Je kan hiervoor klikken op de banner op onze website of rechtstreeks naar www.sponsorkliks.com gaan. Klik vervolgens op het logo van de winkel.

Je blijft anoniem

Noch SponsorKliks, noch Hoofddorp Pioniers weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks ziet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor Hoofddorp Pioniers is bedoeld. Dat weten ze omdat je via een klik op SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan. Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bijvoorbeeld Bol een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol doet, levert Hoofddorp Pioniers niets op.

Bezoek de SponsorKlikspagina van Hoofddorp Pioniers.

Doe je ook mee met de Club van 100?

In de vorige nieuwsbrief ben je al geïnformeerd over de Club van 100. We kunnen nog wel wat aanmeldingen gebruiken en doen daarom nogmaals een oproep om lid te worden van de Club van 100.

Als lid van de Club van 100 sponsor je onze mooie vereniging met een bedrag van € 100,00 en komt je naam ook nog eens op een knuppeltje dat op een groot bord in ons clubgebouw hangt. De eersten hebben zich al aangemeld, dus wacht niet te lang want het bord hangt zo vol.

Ken jij iemand die onze club een warm hart toedraagt (opa, oma, oom, tante, buur of iemand anders) of wil je zelf met jouw naam op een knuppeltje in ons clubhuis hangen? Meld je dan snel aan want er zijn maar 100 plekken!

Je kunt je HIER aanmelden.

De bijdrage van de club van 100 wordt geïnd door middel van een betaallink die wij je dan per mail toesturen.

De bijdrage voor 2023 is € 100,-.

Jaarlijks zullen we opnieuw een betaallink toesturen, zodat je opnieuw kan overwegen om deel te nemen.

Wij hopen dat het bord snel vol hangt!

Sponsor

Zoals jullie weten is Meerlease sinds 1-07-2018 trotse sponsor van het Hoofddorp Pioniers. We trapten af met een spectaculaire loterij, waarbij een trouw lid de trotse winnaar is geworden van een gloednieuwe Mazda2. We zijn nu ruim 4 jaar onderweg en kijken terug op een mooie samenwerking. Er is een hoop gebeurd en dan bedoel ik niet alleen binnen de vereniging.

Uiteraard dragen we de club een warm hart toe en we zullen zeker af en toe naar het mooie complex komen. We zijn dan ook blij dat de nieuwe sponsorcommissie contact met ons heeft opgenomen, om te kijken hoe wij opnieuw een bijdrage kunnen leveren aan de clubkas. Jullie kunnen trots zijn op jullie vereniging en wij zijn trots dat we hier met Meerlease deel vanuit kunnen maken. Daarnaast zijn we dan ook heel blij dat we al verschillende Mazda’s en andere leaseauto’s hebben mogen leveren aan leden en relaties van Hoofddorp Pioniers.

Naast dat we met Meerlease de club blijven sponsoren, kunnen jullie als clublid zorgen dat er meer geld in de kas van de club komt. Want als leasemaatschappij kunnen we zowel zakelijke- als private leaseauto’s leveren van alle merken. Ja u leest het goed, alle merken! En daarnaast hebben we natuurlijk ook meerdere (merken) occasions staan. Voor iedere nieuwe order storten wij 250 euro extra in de clubkas.

Of u nu bij ons een nieuwe of een gebruikte auto koopt, of een leaseauto aanschaft via Meerlease, wij reserveren hiervoor een extra bedrag voor de club, dat eind 2023 bij het sponsorbedrag wordt opgeteld.

En het mooie is, bij ons is alles onder één dak geregeld. Dus ook voor onderhoud, eventuele schades en banden kunt u gewoon bij onze Vakgarage terecht.

Op onze website www.meer-lease.nl kunt u een formulier invullen met informatie waar de interesse naar uit gaat. Wij nemen dan contact met u op om een afspraak te maken en maken graag een offerte op maat. Het maandtarief hangt af van veel factoren, zoals: kilometers, aantal jaren, winterbanden of all weatherbanden en natuurlijk welk model en uitvoering van het merk wat u gekozen heeft.

We zouden het superleuk vinden om een keer een afspraak te maken en kijken of we iets voor u kunnen betekenen. Stuur daarom een E-mail info@meer-lease.nl of bel 023-5543838 en vraag naar René Klomp.

U vindt Meerlease in het pand van Hartgerink en Klomp. Mocht René niet aanwezig zijn, dan kunt u altijd ook terecht bij één van de andere verkoop adviseurs, want zij zijn uiteraard ook op de hoogte.

Huldiging en Bingo

Op zondag 27 november heeft de Friends & Family Bingo plaatsgevonden. De kantine stroomde al snel vol en was het gezellig druk. Er waren prachtige prijzen te winnen. Na heel wat rondes, valse bingo’s en echte bingo’s ging de hoofdprijs met een nieuw jeugdlid mee naar Alphen aan den Rijn, goede binnenkomer wel.

Na de bingo hebben we onze kampioenen in het zonnetje gezet. Alle spelers en speelsters kregen een certificaat van de KNBSB en een kleine attentie.

We sloten de fijne dag met elkaar af met een Hollands buffet verzorgd door 5thBase! Van boerenkool tot hutspot, worst, jus en piccalilly. Deze dag is zeker voor herhaling vatbaar.

Grote Club actie

Ook dit jaar hebben onze jeugdleden weer loten verkocht voor de Grote Club actie. Er is een prachtig bedrag opgehaald van € 1.777,44. Helemaal top en bedankt voor jullie inzet.

Op dinsdag 6 december vond de trekking van de Grote Clubactie 2022 plaats onder toeziend oog van de notaris. Check HIER je lotnummer(s).

En kijk snel of je een van de ruim 450.000 prijzen hebt gewonnen.

Beste wensen voor 2023

Namens het bestuur wensen we al onze leden, sponsoren en leveranciers een heel voorspoedig 2023!