Nieuwsbrief | 07 | NOVEMBER 2022

15 NOVEMBER 2022

  • MLB world series kijken in de kantine een groot succes!
  • Algemene ledenvergadering (ALV)
  • R-IJ-SEEF opnieuw sponsor voor onze vereniging!
  • Even voorstellen: onze sponsorcommissie

MLB world series kijken in de kantine een groot succes!

De World Series in de MLB in Amerika zijn in volle gang. Zaterdag 29 oktober was de 2e wedstrijd tussen de Houston Astros en de Philadelphia Phillies.

‘s Nachts kijken in de kantine onder het genot van een drankje en hapje bleek een succes! De opkomst was goed en de sfeer zat er ook goed in.

Voor volgend jaar dus zeker een reden om dit te herhalen.

Algemene ledenvergadering (ALV)

Dank aan alle leden en ouders/verzorgers die op 1 november aanwezig waren op onze 1e najaars ALV. We hebben besproken wat er in de afgelopen 5 maanden in gang is gezet en is gerealiseerd, wat de toekomstplannen zijn en uiteraard hebben we de begroting + contributie voor volgend jaar besproken.

De sfeer was prettig en open en we zijn heel blij met de tips die zijn gedeeld. Wij kijken met veel vertrouwen naar de toekomst van onze mooie vereniging en gaan verder op de ingeslagen weg.

Heb je nog input naar aanleiding van de bijeenkomst? Mail ze naar bestuur@hoofddorp-pioniers.nl.

Doe je ook mee met de Club van 100?

De vereniging zoekt op creatieve manieren naar bronnen van inkomsten om grotere en kleinere uitgaven te kunnen bekostigen die niet binnen de contributie passen. We willen bijvoorbeeld meer gaan investeren in de jeugd en de opleiding van trainers en coaches. Daar zijn ook uitgebreidere trainingsfaciliteiten, clinics en nieuw honk- en softbalmateriaal voor nodig. En wat denk je van een gezellige clubavond? En een deel van de inkomsten willen we besteden aan een tweede editie van het slowpitch toernooi voor leden, familie en vrienden!

Naast onze poging om subsidies en sponsoren te verkrijgen gaan we nu opnieuw van start met de “Club van 100”. Opnieuw? Jazeker, we kenden in het verleden ook al een Club van 100, die helaas wat op de achtergrond is geraakt de afgelopen jaren.

Als lid van de “Club van 100”  sponsor je onze mooie vereniging met een bedrag van € 100,00. Uiteraard staat daar iets tegenover, want “voor wat, hoort wat”, zoals:

  • Naamsvermelding op de website van onze vereniging;
  • Vermelding van je naam op een knuppeltje die op een groot bord in ons clubgebouw zal worden bevestigd. Dit bord is gemaakt en gesponsord door Timmerbedrijf Henk Mannessen. Een naam die al jarenlang aan onze vereniging is verbonden; en
  • Uiteraard een uitnodiging om deel te nemen aan het Pioniers Slowpitch toernooi aan het einde van het seizoen!

Dus ken jij iemand die onze club een warm hart toedraagt (opa, oma, oom, tante, buur of iemand anders) of wil je zelf met jouw naam op een knuppeltje in ons clubhuis hangen, meld je onmiddellijk aan want er zijn maar 100 plekken en op=op!

Je kunt je HIER aanmelden.

De bijdrage van de club van 100 wordt geïnd door middel van een betaal link die wij je na inschrijving per mail toesturen.

De bijdrage voor 2023 is € 100,00.

Jaarlijks zullen we opnieuw een betaal link toesturen, zodat je opnieuw kan overwegen om deel te nemen.

Wij hopen dat het bord snel vol hangt!

R-IJ-SEEF opnieuw sponsor voor onze vereniging!

RIJ-S-EEF heeft zich ook voor de komende jaren als sponsor aan onze club verbonden! We zijn heel blij met het vertrouwen van RIJ-S-EEF in ons.

Onderstaande bericht hebben wij met veel plezier van RIJ-S-EEF mogen ontvangen:

Rijschool RIJ-S-EEF is erg blij om Hoofddorp Pioniers te sponsoren in hun ambities om de beste en leukste club van Nederland te worden!

Wij hebben ook die ambities maar beperken ons tot de Haarlemmermeer en omstreken.

Rijschool RIJ-S-EEF is 10 jaar geleden opgericht en inmiddels uitgegroeid tot de top 10 van Noord Holland wat betreft het aantal afgenomen rijexamens per jaar met bovengemiddeld slagingspercentage voor zowel de schakel als de automaat, ook hebben wij specialisme in huis voor het lesgeven van leerlingen met autisme en/of ADHD.

Ben jij een Hoofddorpse Pionier en wil je een proefles dan ben je van harte welkom.

Besluit jij om bij RIJ-S-EEF verder te lessen dan help jij de Pioniers aan een extra donatie en is de proefles gratis.

Mvg Eef van Rijseef

Even voorstellen: onze sponsorcommissie

Dik Cuvelier

In het verleden ben ik heel nauw betrokken geweest bij de vereniging door het bekleden van diverse functies, zoals wedstrijdsecretaris, secretaris, samensteller clubblad, speler en trainer/coach van de jongste jeugd.

Na lange tijd ben ik nu weer terug bij de vereniging, maar nu als lid van de sponsorcommissie, in de hoop om op deze manier weer een mooie bijdrage te kunnen leveren aan onze vereniging.

Letty Brandt

Sinds 18 jaar woon en werk ik in Hoofddorp.

Naast dat ik aan de overkant woon van het mooiste Honkbalstadion van Nederland, heeft mijn partner een verleden in de honk/softbal wereld. Het lijkt me daarom een mooi stap om op deze manier iets te kunnen betekenen voor deze lokale vereniging. Vandaar de beweging  om plaats te nemen in het “nieuwe” en gedreven sponsorcommissie team van Hoofddorp Pioniers.

Joyce Kolk

Opgegroeid op diverse softbalvelden in het verleden en nu sinds 5 jaar wonend in Hoofddorp en softballend bij dames 3.

Met veel plezier ga ik aan de slag met de nieuwe sponsorcommissie om de club te laten groeien.

Mirelle Cuvelier

Ik woon nu ruim 15 jaar in Nieuw-Vennep maar ben van oorsprong een echte Hoofddorpse. Ik ben opgegroeid op het honk- en softbal veld en ben al ruim 30 jaar spelend lid bij Hoofddorp Pioniers tevens ben ik in het verleden veel betrokken geweest bij de softbal jeugd teams. De nieuwe visie van Hoofddorp met de focus op de jeugd spreekt mij ontzettend aan!

Ik wil hier graag iets in kunnen betekenen en zie er naar uit om hier samen met de andere binnen de sponsor commissie een groot succes van te maken.

En deze week hebben we ook nog versterking gekregen in de persoon van Jay-C Rock, waar wij heel blij mee zijn.

Dus ken jij iemand die onze club een warm hart toedraagt (opa, oma, oom, tante, buur of iemand anders) of wil je zelf met jouw naam op een knuppeltje in ons clubhuis hangen? Meld je dan snel aan, want er zijn maar 100 plekken en op=op! Je kunt je aanmelden via mailadres: sponsor@hoofddorp-pioniers.nl.