3 JULI 2023

  • Scorebord assistentie gevraagd
  • MIDZOMERFEEST bij Hoofddorp Pioniers

Scorebord assistentie gevraagd

Voor HB1 en DS1 zijn we opzoek naar vrijwilligers die willen helpen in de scoreboxen. Het streven is om bij alle thuiswedstrijden van HB1 en SD1 een omroeper, iemand voor de muziek en iemand voor het scorebord te hebben. Helaas blijkt met het huidige aantal vrijwilligers dat we dat niet voor elkaar krijgen. Wie vindt het leuk om muziek te draaien voor en tijdens de wedstrijd? Wie vindt het leuk om een schitterend uitzicht over het speelveld te hebben en het scorebord te bedienen. Of wie wil wedstrijden omroepen. Jason Houtkamp zal je alles bijbrengen over de muziek en omroepen en Menno zal de bediening van het scorebord uitleggen en bij je eerste wedstrijd aanwezig zijn.

Meld je aan via toernooien@hoofddorp-pioniers.nl of stuur een appje naar 0619276215 en dan maken we een afspraak om alles uit te leggen.

Hopelijk kunnen we de laatste wedstrijden van het seizoen een volledige bezetting regelen, zowel voor de honkballers als de softbalsters.

Ik hoop van jullie te horen!

MIDZOMERFEEST bij Hoofddorp Pioniers

Wellicht hebben jullie het al op de social media kanalen voorbij zien komen. Op 15 juli vanaf 18:00 (aansluitend aan de wedstrijd van Heren 1 tegen UVV) is het feest bij Hoofddorp Pioniers. Een feest voor al onze leden, supporters, vrienden en familie, iedereen is welkom. Om 20:00 trapt zanger Dennis Alberti het musicale programma af. Tevens is er een DJ die ons tot in de late uurtjes op de dansvloer zal laten swingen. Er is een BBQ geregeld voor €12 per persoon. Je kunt je opgeven via DEZE LINK. Om 01:00 uur gaan de lichten aan.

We hopen er met elkaar een waanzinnig gezellige avond van te maken!

Jij komt toch ook?