Nieuwsbrief | 04 | AUGUSTUS 2022

31 AUGUSTUS 2022

  • Overlijdensbericht Arjan Verbaas
  • Jeugddag 16 september 2022
  • 2 nieuwe pitching machines!
  • Vertrouwenscontactpersonen bij onze club
  • GEFELICITEERD!
  • Najaars ALV op 1 november
  • Kantinedienst
  • Hoofddorp Pioniers Friends & Family dag op 1 oktober

Overlijdensbericht Arjan Verbaas

Vorige week hebben wij het trieste bericht ontvangen van het overlijden van Arjan Verbaas. Een ernstige val van zijn fiets op zondag 21 augustus is hem fataal geworden. Arjan was sinds het najaar van 2020 namens Stichting ETO gastheer van de bar in de kantine, The Fifth Base. Samen met zijn team en onze vrijwilligers runde Arjan de kantine met enorm veel plezier en passie. Wij gaan Arjan enorm missen en wensen zijn familie en vrienden veel sterkte toe.

De familie nodigt u uit om samen met hen afscheid van Arjan te nemen op donderdag 1 september bij crematorium Duin- en Bollenstreek, Achterweg-Zuid 62 te Lisse. Tijd van samenkomst 14.45 uur.
Na het afscheid zal omstreeks 16.45 uur het glas geheven worden op zijn leven en herinneringen gedeeld op het sportpark van Hoofddorp Pioniers.

Jeugddag 16 september 2022

Op vrijdag 16 september is onze jaarlijkse JeugdDAG voor onze beeballers, pupillen en aspiranten honk- en softbal. Een middag en avond vol honk- en softbalplezier met je teamgenootjes, maar ook met andere activiteiten. Ben jij er samen met je team klaar voor? Inmiddels hebben we al veel aanmeldingen binnen, maar er is plek voor iedereen!
Schrijf je snel nog in via het INSCHRIJFFORMUIER.

2 nieuwe pitching machines!

Een van onze leden heeft het voormalige bestuur vorig jaar gewezen op het Schipholfonds, waar verenigingen met een goede onderbouwing een beroep op kunnen doen en daarmee geld toegewezen kunnen krijgen. Hoofddorp Pioniers heeft dit toegewezen gekregen en hiervoor zijn maar liefst 2 nieuwe  pitching machines aangeschaft die voor de hele vereniging bedoeld zijn.

Hoofddorp Pioniers bedankt diegene die zich hier hard voor gemaakt hebben en dit hebben weten te realiseren. Wij hopen dat de hele vereniging veel plezier van deze nieuwe machines zal hebben en er maar veel honkslagen en homeruns uit voort mogen komen!

Vertrouwenscontactpersonen bij onze club

Hoofddorp Pioniers wil graag een veilig sportklimaat voor iedereen waarborgen. Dat betekent dat we daarvoor een aantal maatregelen nemen. Een daarvan is dat wij 2 vertrouwenscontactpersonen (VCP’s) hebben aangesteld: Ilza Best en Wendy Aardoom. Met de VCP’s kan iedereen die bij de vereniging betrokken is grensoverschrijdend bedrag bespreken. De VCP luistert en denkt mee.
Ilza en Wendy zijn bereikbaar via vcp@hoofddorp-pioniers.nl

GEFELICITEERD!

Hoofddorp Pioniers feliciteert het u18 honkbal team met het behalen van de zilveren medaille op het EK in Tsjechië! Het toernooi verliep vrij gemakkelijk, waarbij weliswaar in de poulefase van Spanje werd verloren. De halve finale werd vrij gemakkelijk van Tsjechië gewonnen, waardoor het WK ticket voor 2023 binnen was. De finale moest helaas door de regen na 4 innings gestaakt worden, waardoor Spanje tot winnaar werd uitgeroepen ivm de stand na 4 innings. Heel veel succes op het komende WK in Amerika!

Najaars ALV op 1 november

Zoals we op de ALV in juni hebben aangekondigd, hierbij de aankondiging van de najaars ALV. Op deze ALV zullen wij de begroting voor 2023 presenteren, de voorlopige jaarcijfers bekend maken, het afgelopen seizoen doornemen en de plannen en visie voor volgend jaar en komende jaren aankondigen. Zet deze datum alvast in je agenda, wij hopen op een hoge opkomst.

Kantinedienst

Graag willen we het belang van het op komen dagen voor de kantinediensten onder de aandacht brengen. ETO is, in financiële en organisatorische zin, de eindverantwoordelijke voor de sportkantine.  In het verleden is er met ETO is afgesproken dat Hoofddorp Pioniers vrijwilligers levert voor een aantal dagen per week. De verdeling van deze inzet wordt bepaald d.m.v. een rooster van kantinediensten die per periode wordt opgesteld. ETO betaalt aan Hoofddorp Pioniers € 5,- per persoon per uur als compensatie voor deze kantinediensten. Daarentegen brengt ETO een boete in rekening bij een no-show.  Het is daarom erg belangrijk dat we met z’n allen ervoor zorgen dat een ieder zijn steentje bijdraagt aan deze kantinediensten.

Hoofddorp Pioniers Friends & Family dag op 1 oktober

Het einde van het seizoen zit er helaas alweer aan te komen. Dit seizoen willen we graag afsluiten met een gezellig toernooi voor alle leden, samen met jullie familie, partners en/of vrienden. Op 1 oktober organiseert de nieuwe toernooi commissie het Hoofddorp Pioniers Friends & Family Toernooi. We gaan met de hele vereniging Slowpitchen met samengestelde mixteams en sluiten de dag af met een heerlijke BBQ. Dus wil jij slowpitch softballen met je ouders die normaal alleen maar langs de lijn staan? Wil jij eindelijk samen in een team spelen met je zoon/dochter/broer/zus, die normaal in een ander team speelt of eigenlijk helemaal niet kan ballen? Of wil jij heel graag meedoen, maar geen zin om zelf een team samen te stellen? Geef je dan nu op!
Je kunt je opgeven als team of individu. Houdt bij het aanmelden van een team rekening met min. 10 en max.15 personen en liefst gemixt qua geslacht/leeftijd/ervaring. Bij individuele aanmelding kun je aangeven of je nog voorkeur hebt om bij iemand in het bijzonder in een team te komen. Wij zullen dan teams samenstellen uit deze aanmeldingen. Geef je daarom zo snel mogelijk HIER op, maar het liefst voor 14 september.

Doel van het toernooi is om gezellig met alle leden en aanhang het seizoen af te sluiten. Fun, lachen en saamhorigheid staat hierin voorop. Bedenk een leuke teamnaam en kom in een geweldige outfit, maar wil jij gewoon je standaard tenue dan is ook dat goed!
Wil jij op 1 oktober wel aanwezig zijn, maar kun je niet actief meedoen? Wij zoeken ook nog vrijwilligers, dus geef je snel op en help ons mee van deze dag een onvergetelijke te maken en misschien wel een terugkerende traditie. Je kunt je HIER opgeven.

Voor vragen kan je contact opnemen met de toernooi commissie via toernooien@hoofddorp-pioniers.nl.