25 APRIL 2023

  • Column – Hoofddorp Pioniers – Openingsdag
  • Loogman Carwash actie
  • Website HP en Instagram HP
  • Sponsor DRvloer
  • Contributie

Column – Hoofddorp Pioniers – Openingsdag Hoofdklasse Honkbal 2023

Een heerlijke zondagmiddag, nog vroeg in april. Een lentezonnetje dat als een deken over de mooie Hoofddorpse omgeving lag, verborg de reuring en enthousiasme dat achter de bomen en de rotonde gaande was. De uitgelaten sfeer slokte je op zodra je de bocht om kwam en de parkeerplaats op draaide. Geen parkeervlak was leeg; vaak een bron van frustratie, maar in dit geval een hartelijk welkom bij het mooiste ballpark van Nederland.

Dit was het decor van de openingsdag van het Hoofdklasse Honkbal seizoen 2023. Hoewel de allereerste competitiewedstrijd al op donderdagavond werd gespeeld en gewonnen (van Quick, de bezoekers uit Amersfoort), kon er geen betere dag gepland zijn dan die zondag 9 april. Zelfs het loopje vanuit de auto naar het stadion zelf, normaal toch niets bijzonders, werd een plezier omdat je omringd werd door vrolijke jongens en meisjes die stonden te popelen hand in hand met hun voorbeelden, de spelers van het eerste, het veld op te lopen. Het is duidelijk, de donkere winterdagen zijn voorbij, we mogen de wei weer in. Maar ze moesten nog even geduld hebben.

Bij binnenkomst in het stadion werd het steeds duidelijker dat deze officiële openingsdag uitstekend georganiseerd was. Het was voor iedereen duidelijk waar ze zich moesten melden en ruim voor de wedstrijd was het al bijzonder gezellig op de omloop. Keek ik naar links, dan zag ik onze zeer gewaardeerde sponsoren die een uitgebreid welkom hebben gekregen van de altijd gastvrije hospitality binnen de vereniging. Keek ik naar rechts, dan zag ik de karakteristieke ronde bar, met daaromheen bekenden, minder bekenden en volledig nieuwe mensen. Ze hadden allemaal in één oogopslag iets gemeen; een brede glimlach.

En toen was het moment daar. De muziek ging een tandje harder, de tegenstander werd voorgesteld en toen was het tijd voor de presentatie van ‘Het Eerste’ van onze Pioniers. Een (grotendeels) nieuwe coaching-staff, een jonge selectie, maar de gretigheid en het talent spat ervan af. Met aantrekkelijk, gedurfd en gevarieerd spel werd ook op het veld laten zien dat er een nieuw Hoofddorp Pioniers staat. De lijn is getrokken, de toon is gezet. Hoofddorp Pioniers is een club die leeft, die bloeit, die het voor elkaar heeft. Een club, een stadion en een ploeg die het verdienen om veel support te hebben, om honk- en softbalbal-liefhebbers uit het hele land te laten zien dat deze prachtige sporten een échte plek hebben in onze omgeving.

De leuke wedstrijd die dag werd gewonnen, iedereen had zijn portie popcorn gekregen en er werd afgesloten met een speciale loterij, waarbij ballen naar het tweede honk gegooid moesten worden. Degene die het dichtstbij lag, won. Het was de afsluiting van een top dag.

Dank aan alle vrijwilligers die hebben meegeholpen van deze dag een succes te maken, zonder jullie had dit niet gekund. Dank aan de organisatie, voor het neerzetten van een topevenement, waarin iedereen de aandacht kreeg die hij verdiende. En dank voor al het publiek, de supporters die aanwezig waren. Kom vaak dit seizoen, het is altijd een goed excuus om een dag bij Pioniers door te brengen. En als je komt, neem gerust iemand mee, iedereen is altijd welkom.

Vanuit het scorehuis, een heel fijn seizoen toegewenst.
Jason Houtkamp

Loogman Carwash Actie

Zoals jullie weten zijn wij op 15 april van start gegaan met onze Loogman Carwash actie. Het beste wasprogramma van € 20,50 nu voor € 15,50, waarvan € 5,00 naar de club gaat!

De actie loopt van 15 april tot en met 15 juni 2023 (de gekochte vouchers zijn 1 jaar geldig).

Het jeugdteam (honkbal of softbal) dat de meeste vouchers verkoopt, krijgt een clinic van honkbal heren 1 of softbal dames 1! De coaches hebben een bestelformulier, zodat zij bij kunnen houden welk team de meeste vouchers verkoopt.

Zet je beste voetjes maar voor en sla je honkbal of softbal clinic binnen!
Met een sportieve groet,

De sponsorcommissie

Website HP en Instagram HP

Weten jullie dat er op onze website ook een mooie foto GALERIJ te zien is?

Stuur je foto’s van wedstrijden en/of trainingen of elke andere HP-activiteit door naar bestuur@hoofddorp-pioniers.nl en dan zorgen we ervoor dat we deze foto’s op de website plaatsen.

Verder willen we iedereen ook nog laten weten dat wanneer je een bericht op Instagram plaatst en het account van Hoofddorp Pioniers daarin tagged (@hoofddorp-pioniers_official), we jullie bericht op dat account zullen delen.

Sponsor DRvloer

Beste Vrienden van de Pioniers,

We willen ons als trotse sponsor even voorstellen.

Wij (Rik Kroeze en Démis Verbruggen) zijn in juni 2015 ons bedrijf gestart.

Ondertussen dus al bijna 8 jaar verder, zijn we nog steeds heel trots dat ons bedrijf nog mag bestaan en we al bij heel veel klanten mooie vloeren hebben mogen afleveren en plaatsen.

We wonen zelf ook in Hoofddorp en hebben via onze steun en toeverlaat Letty Brand de vraag gekregen of we ook willen sponseren.

Nou konden we daar uiteraard geen nee op zeggen aangezien de PIONIERS een statement zijn in de honkbalwereld en we daar natuurlijk heel graag bij willen horen/zijn.

Ons bedrijf DRvloer V.O.F. (moet natuurlijk ook een beetje reclame maken) doet niet alleen vloeren leveren en plaatsen maar ook verwijderen van bestaande vloer, reparatie aan dekvloeren, vloerverwarming plaatsen en daarna dus afwerken met een eindvloer.

Voor ons is iedere klant heel belangrijk, al kom je alleen een plintje halen! We zijn tegenover iedere klant hetzelfde en juist ook nog met een lach en een grap.

We vinden het nog steeds heel belangrijk dat een klant met plezier zijn geld uitgeeft (zover als dat nog mogelijk is natuurlijk)

We zijn 7 dagen in de week open en kom gerust langs om bij ons te kijken wat we allemaal aanbieden.

Met vriendelijke groet,

Team DRvloer, Rik & Demis

Contributie

Leden zonder machtiging voor automatische incasso ontvingen op 28 februari jl. de factuur voor de volledige jaarcontributie die uiterlijk 1 april betaald moet zijn. Als u nog niet heeft betaald dan verzoeken wij u dringend dit alsnog zo spoedig mogelijk te doen.

Leden met een machtiging voor automatische incasso ontvangen in mei de rekening voor de 2e termijn van de contributie. Circa 5 dagen na ontvangst van de factuur wordt het verschuldigde bedrag van uw bankrekening afgeschreven. Zorg alstublieft voor voldoende saldo op de opgegeven bankrekening, alleen dan kan de incasso probleemloos verlopen.

Als er sprake is van bijvoorbeeld gezinsreductie dan zal deze voor 50% verrekend worden met termijn 2. De resterende 50% worden verrekend met de factuur voor termijn 3 die in juni volgt.

Wanneer u niet betaalt dan sturen wij u een herinnering of aanmaning. Helaas blijkt het dat sommige leden niet op tijd betalen of een incasso storneren. Het is belangrijk dat u uw contributie op tijd betaald zodat de vereniging ook tijdig aan haar betalingsverplichtingen kan voldoen. Ontvangt u een herinnering of aanmaning delete die dan niet direct maar voer eerst de betaling uit of neem contact met ons op via: administratie@hoofddorp-pioniers.nl