9 MAART 2023

  • Frank Maduro Toernooi 2023
  • Oproep vrijwilligers score box 2023 en opleiding
  • Save the date!
  • ALV aankondiging
  • Reminder Tweedehands verkoop
  • Activiteitencommissie
  • Fysio Cura Plaza

Frank Maduro Toernooi 2023

Kom op 1 & 2 april genieten van internationaal honk- en softbal bij Hoofddorp Pioniers. Een weekend vol met mooie wedstrijden, BBQ en feestavond. Voor de BBQ kun je je HIER aanmelden.

De teams zijn rond. We kunnen nog wel wat hulp gebruiken!
Mocht je 1 van de 2 dagen willen helpen geef je dan op via toernooien@hoofddorp-pioniers.nl. Je kunt je ook opgeven als je bij een Heren Honkbal of een Dames Softbal wedstrijd Batboy of Batgirl wilt zijn. Een Batboy of Batgirl zorgt dat de knuppels waar de slagmensen mee slaan weer terug in de dug-out worden gebracht en zit tijdens de wedstrijd in de dug-out. Dus wil jij een wedstrijd van heel dichtbij meemaken, speel jij in U12 of U15, meld je dan nu aan via het mailadres dat hierboven vermeld staat.

Oproep vrijwilligers score box 2023 en opleiding

Het seizoen staat op het punt van beginnen. We zijn nog op zoek naar vrijwilligers in de score box.

De muziek, het omroepen en het bijhouden van de het scorebord: het heeft toch een extra dimensie aan het spel. Nooit gedaan maar lijkt het je leuk kom dan op 1 april naar het Frank Maduro Toernooi. Tijdens het toernooi zal Jason Houtkamp aanwezig zijn om je de ins en outs te geven van de diverse functies in de score box. Jason Houtkamp is al jaren één van onze vaste ‘Announcers”. Verder is Jason o.a. werkzaam bij Meerradio en de KNBSB.

Heb je interesse? Stuur dan een berichtje naar Menno via toernooien@hoofddorp-pioniers.nl.

Save the date!

Op vrijdag 31 maart tussen 17:00 en 20:00 uur kunnen de nieuwe hoodies worden opgehaald!

We maken gelijk foto’s (een headshot per speler/speelster en een teamfoto). Via de coaches ontvangen jullie de exacte tijd dat jouw team aan de beurt is.

ALV aankondiging

Graag nodigen we jullie uit voor de ALV op 11 April. Om 19:00 uur inloop en om 19:30 uur gaan we van start.

Voor degene die wat dieper op de financiën van de vereniging wil ingaan organiseren wij de jaarlijkse financiële avond op 5 april, aanvang om 19:30 uur. De agenda volgt later.

Reminder Tweedehands verkoop

Zaterdag 11 maart is de verkoop van tweedehands honk- en softbal materiaal en kleding. De activiteitencommissie is van 11:00 uur tot 15:00  uur aanwezig.

De verkoop vindt weer plaats in de bestuurskamer. Dus mocht je nog iets nodig hebben dan zien we je graag. Mocht je nou nog iets hebben om in te leveren dan is er vrijdagavond nog een mogelijkheid van 18:30 uur tot 20:30 uur. Ruim die zolder lekker op!

Zaterdag 11 maart zetten we in de kantine de World Baseball Classic aan. Om 12:00 uur speelt TeamKingdomNL tegen Taiwan.

Kom je ook gezellig kijken?

Activiteitencommissie

Al sinds jaren hebben we binnen onze vereniging een Activiteiten Commissie. Een clubje enthousiaste vaders en moeders dat door het hele jaar heen diverse activiteiten organiseert. Denk aan het Jeugdweekend(dag), een sponsorloop, de Grote Club Actie en de activiteiten tijdens het openingsweekend.

De Activiteitencommissie bestaat nu uit Carina, Eva, Hilly, Ilse, Natascha, Nathalie, Rindert, Sharon, Yvette, Martine en Lucinda. Door het verloop in leden binnen de commissie en de toevoeging van grote activiteiten zoals een internationaal toernooi en het NK Little League op ons complex zijn we op zoek naar nieuwe vrijwilligers voor de commissie.

Lijkt het jou leuk om te helpen bij deze kleine en grote activiteiten en evenementen, om te brainstormen, de kar te trekken?

Meld je dan aan bij activiteitencommissie@hoofddorp-pioniers.nl

We zien je graag!

Fysio Cura Plaza

Ook dit seizoen zal Fysio Cura Plaza Hoofddorp Pioniers steunen.

Dit doen zij door informatie te leveren om blessures preventief te voorkomen, ondersteuning van het Driveline programma maar ook als aanspreekpunt bij blessures of lichamelijke klachten bij sporten.