Nieuwe Penningmeester

Sinds kort hebben we een enthousiaste en capabele penningmeester (a.i.) aangesteld: Henk de Groot.
Henk stelt zich hierbij kort aan jullie voor.

Mijn naam is Henk de Groot, ik ben 66 jaar en werk meer dan 40 jaar in de luchtvaart. De laatste 20 jaar als Algemeen Directeur/mede eigenaar van een ingenieursbureau met 3 andere ondernemingen. Sinds 1 januari van dit jaar heb ik de operationele leiding overgedragen en blijf Directeur van de Holding die toeziet op het functioneren van de dochter ondernemingen, daarnaast stimuleer ik nieuwe ontwikkelingen.

Sinds januari ben ik parttime gaan werken en heb meer tijd voor vrijwilligerswerk. Zoals oppas voor mijn 2 kleinkinderen, bestuurslid van de Belangengroep Gehandicapten Haarlemmermeer en bestuurslid van de Friends of Aviassist Foundation, een stichting die zich vanuit Nederland inzet om de vliegveiligheid in Africa te bevorderen.

Mijn bestuurlijke en financiële ervaring heb ik opgedaan in mijn eigen bedrijf maar ook bij een aantal Luchtvaart gerelateerde brancheverenigingen en stichtingen die de export en veiligheid in de Luchtvaart bevorderen.

Mijn relatie met de Pioniers dateert van 1988 toen mijn oudste zoon op het Arnoldus park peanutball en later in Toolenburg honkbal ging spelen, in die tijd ben ik begeleider/scoorder van een aantal teams geweest. Recent ben ik een paar keer met mijn kleinzoon van 3 op de mooie nieuwe locatie geweest en maak hem alvast warm voor Honkbal.

Ik hoop van toegevoegde waarde te zijn in het Bestuur van deze mooie en al 50 jaar bestaande vereniging.

Groet Henk de Groot