Nieuwe Manager VW zaken: Youetta

Wij zijn zeer verheugd jullie te kunnen melden dat er een nieuwe Manager Vrijwilligerszaken is gevonden, in de persoon Youetta Dorrepaal. Hieronder stelt zij zichzelf even aan jullie voor.

Er is nog meer goed nieuws: Youetta gaat ook proberen donateurs te werven. Daarover binnenkort meer…

Ik ben Youetta Dorrepaal, 53 jaar en moeder van Angelo die sinds kort speelt bij honkbal aspiranten 4.

Mijn werk doe ik in de gemeente Amersfoort waar ik bij de sociale dienst klantmanager ben met de specialisatie dak- en thuislozen. Daarnaast ben ik bestuurslid bij de stichting Jeugdland Haarlemmermeer en de stichting Jeugdland Nieuw-Vennep.

Voor Pioniers ga ik vrijwilligerszaken doen. Ik wil proberen meer vrijwilligers te vinden, nu zijn er te weinig mensen die te veel taken op zich (moeten) nemen om alles goed te laten lopen.

Dus heeft u soms een uurtje, wat vaker een uurtje, en bent u goed in iets waar u Pioniers mee kunt helpen laat het mij weten. Pioniers kan uw hulp zeker goed gebruiken. Als we met een aantal mensen een groepje kunnen vormen kunnen we misschien voor alle vrijwilligers dingen oppakken.

Mocht je meer willen weten van mij, spreek me aan als ik op het terrein ben (wedstrijden Asp4 en training op dinsdag) of mail me via vrijwilligerszaken@hoofddorp-pioniers.nl.

Als we het samen doen zal het voor alle vrijwilligers makkelijker worden en blijven we met z’n allen genieten van deze leuke sport.

Groet Youetta Dorrepaal