Nederlands Kampioenschap Little League: 18, 19 en 20 mei 2024 bij Hoofddorp Pioniers

Het  Nederlands kampioenschap Little League wordt ook dit jaar tijdens het Pinksterweekend georganiseerd.

Het NK Little League is het grootste jeugdtoernooi van het jaar. Regionale honkbal- en softbalteams spelen sportieve en spannende wedstrijden tegen elkaar. Het belangrijkste doel is een fantastische ervaring op doen door dit driedaags toernooi te spelen met enthousiaste leeftijdsgenoten.

De winnaars plaatsen zich voor de Europese kampioenschappen later deze zomer. Daarna maken de teams zelfs kans op deelname aan de World Series in Amerika!

Dit evenement, wat georganiseerd wordt door zo’n 200 vrijwilligers, staat in het teken van het Sportplezier, Sportiviteit en Respect van en voor alle deelnemers. Het is een feest voor iedereen!

Het Nederlands Kampioenschap wordt op drie verschillende locaties gespeeld. Bij Hoofddorp Pioniers strijden de Littles (10-12 jaar) en de Juniors (12-14 jaar) honkbal voor het kampioenschap.

Mocht je nog willen helpen, we zijn nog voor een paar uurtjes op zoek naar mensen die willen helpen achter de bar. Meldt je aan via toernooien@hoofddorp-pioniers.nl.

Wil je leuke wedstrijden zien? Kom dan op een van deze drie dagen langs. Op zaterdag worden de poule wedstrijden gespeeld, op zondag de volgende ronde en op maandag staan de finales gepland. We zien jullie graag op Sportpark21, Nieuwe Molenaarslaan 10 in Hoofddorp.