Meerlease Pioniers Sweep Twins

Zelden zal een serie meer bevrediging hebben gegeven dat de sweep tegen De Glaskoning Twins. Niet alleen werd er drie keer overtuigend gewonnen, het betekende ook dat na negen wedstrijden de Meerlease Pioniers zich hebben gemeld aan de kop van de ranglijst. Het seizoen is nog erg lang en er zullen vast nog plaatsen gewonnen dan wel verloren worden, maar 4 winst partijen op rij smaakt prima en laat zien waar de Meerlease Pioniers toe in staat zijn. Op zaterdag wierp starter Luuk ter Beek 6 innings en werd geholpen door onze aanval die aan slag net zo heet als het zonnetje in Oosterhout. Er werden maar liefst 5 doubles genoteerd en de beste slagmannen waren Mark Smit en Jelle Kroft.

De thuiswedstrijd op zondag verliep anders. Twins kwam vastbesloten naar Hoofddorp en starter Lars Broersen moest alle zeilen bijzetten. De Pioniers slagploeg bleef vandaag op 5 hits staan op het werpen van Jan Evertse en kwamen 2-0 achter in de 3e en 4e inning. Twins liet in de eerst 4 inning zelfs 10 man achter op de honken. In de 5e inning konden de Meerlease Pioniers iets terug doen via een run van Tyler Boersma en in de 6e inning kantelde de wedstrijd door de Meerlease Pioniers. Het werd 2-3 via singles van Raul Jacobs en Tyler Boersma die Raul Jacobs en Nolan Beugeling liet binnenlopen, waarna Paul Kirkpatrick de wedstrijd op slot gooide voor zijn 2e save van deze serie en de 4e overwinning van de Pioniers op rij.

Aanstaande week spelen de Meerlease Pioniers tegen het Haagse Storks. Park10 is donderdag vanaf 19:30 uur het strijdtoneel. We gaan er vanuit dat we jullie allemaal mogen begroeten.