Meerlease Pioniers naderen 2e plaats

Met de eerste thuis overwinning van het seizoen naderen de Meerlease Pioniers de tweede plek na de 5-3 winst over de Twins uit Oosterhout. Startend pitcher Lars Huijer had zijn zaakjes weer prima voor elkaar met een 6 innings/6SO streak, opgevolgd in de relief door Paul Kirkpatrick die de laatste twee innings en de save mocht opeisen.

Aanvallend viel op dat de Pioniers met effectief spel scoorden waar mogelijk was en dat had zeker te maken met de twee triples die Raul Jacobs en Joey de Koning in de 2e en 3e inning sloegen. De Twins scoorden weliswaar 3 maal maar konden de Pioniers in deze wedstrijd weinig pijn doen in een voor Pioniers uitzonderlijk snelle wedstrijd van minder dan 2,5 uur.

Door deze 5e overwinning én het verlies van L&D Amsterdam tegen regerend kampioen Neptunus, is het verschil nog maar 1 wedstrijd en 4 runs verschil.

Aanstaande zaterdag eerst de uitwedstrijd in Oosterhout, aanvangstijd  15:00 uur.

Het wordt een warm weekend en aanstaande zondag mag er gratis op de stoeltjes plaatsgenomen worden, dus kom allemaal lekker genieten van de Meerlease Pioniers om 14:00 uur!