Kantine Hoofddorp Pioniers

Beste ouder/honkballer/softballer, lid van Hoofddorp Pioniers,

Na afgelopen ledenraadpleging is er een groep dappere leden van Pioniers opgestaan om samen met het bestuur te gaan brainstormen rondom de toekomst van onze mooie club. Omdat het contract met de huidige pachter niet is verlengd, heeft Hoofddorp Pioniers van ETO de gelegenheid gekregen om na te denken of wij een rol kunnen spelen in de toekomstige horeca exploitatie. De werkgroep werkt nu aan een paar voorstellen. De voornaamste reden is dat wij als club meer eenheid en warmte willen creëren en we daarbij financieel gezond en krachtig naar voren kunnen komen. Deze verandering biedt een hoop perspectief maar ook extra zorgen. Die zorgen kunnen wij met z’n allen dragen door een eenheid te vormen.

Om die eenheid en warmte te doen versterken hebben wij elkaar keihard nodig. Samen maken wij van Hoofddorp Pioniers de grootste familie van Nederland!

Bent u, net als ons in staat om een extra stapje te willen maken voor de club?
Om ervoor te zorgen dat wij als grote familie een minimale belasting hebben op gebied van vrijwillige zaken.

Zo ja? Klik dan, vóór 28 november a.s., op de link naar het enquête formulier hieronder om een korte vragenlijst te beantwoorden rondom vrijwillige activiteiten. Dit kost hoogstens 3 minuten van uw tijd!

VUL DE ENQUÊTE NU IN!

Zo nee? Realiseert u zich dan wel dat een club zonder vrijwilligers zich niet lang staande houdt. Onze club zal geen onmogelijke zaken van u en ons vragen.

Mocht u toch, net als ons willen aansluiten? Dan willen wij u graag uitnodigen om met ons aan tafel te schuiven. Wij geloven namelijk, dat als wij samen onze krachten bundelen er ons een hoopvolle toekomst zal komen te wachten op Hoofddorp Pioniers.

Wij hopen gauw van jullie te horen en jullie mogelijk te zien bij de clubledenmeetings.

Met vriendelijke groeten,
Mark Smit, Nicole Visser, Dennis van der Zon, Deborah Caeger, Harry Everts,
Michelle Rijgersberg, Rob Akerboom, Inge van Balderen, Swen Huijer, Mark Duursma