Inschrijving geopend Baseball & Softball Against Cancer

Softball against Cancer

Op dinsdag 30 april 2019 staat alles op het honk-en softbalcomplex van de Pioniers in Hoofddorp in het teken van de strijd tegen kanker. Op deze dag maken wij als Nederlandse Softballfamilie een vuist tegen die verschrikkelijke ziekte en zamelen we geld in voor het Koningin Wilhelmina Fonds. Help jij ons mee kanker de wereld uit te slaan?

Meld je HIER aan voor de Softball against Cancer clinic!

Wedstrijd

Na de Softball against Cancer clinic zal er een oefenwedstrijd gespeeld worden tussen Het Nederlands vrouwen softbal team en de mannen.
Blijf dus na de clinic hangen en kijk hoe de softbaltoppers van Nederland het tegen elkaar opnemen.

Toegang is gratis!

___

Baseball against Cancer by night

Wil jij samen met jouw team een bijdrage leveren aan de strijd tegen de kanker, maar ben je te oud voor de clinic? Geef je team op en doe mee met de wedstrijdmarathon.

Het Baseball against Cancer team neemt het in de nacht van dinsdag 30 april 2019 op woensdag 1 mei 2019 op tegen 8 verschillende tegenstanders in de strijd tegen kanker.

Hoe kun je meedoen?

Speelt jouw team op het niveau van Junioren 1e klasse of Senioren 3e/4e klasse? Dan kan jij jouw team tegen een bijdrage van minimaal € 10,00 per speler/coach opgeven voor een 2 uur durende wedstrijd tegen het BAC team.

Waar en wanneer?

De Baseball against Cancer by night marathon vindt plaats in de AVOND van 30 april 2019 en de NACHT van 1 mei 2019 in het honkbalstadion van de Hoofddorp Pioniers. Het wedstrijdschema ziet er voor alsnog als volgt uit:

16.30 – 18.30: Onze Gezellen
18.40 – 20.40: Portland Poema’s
20.50 – 22.50: Hoofddorp Pioniers
23.00 – 01.00: Wildcats
01.10 – 03.10: Batters
03.20 – 05.20:
05.30 – 07.30: Nuenen
07.40 – 09.40:

Wil je meer informatie of nu jouw team inschrijven? Stuur een mail naar Arnoud@baseballagainstcancer.nl

___

Baseball against Cancer

Op woensdag 1 mei 2019 staat het honkbalstadion in Hoofddorp wederom in het teken van de strijd tegen kanker. Samen met de beste instructeur en honkballers van Nederland zamelen we geld in voor het Koningin Wilhelmina Fonds. Wil jij ons helpen kanker de wereld uit te slaan?

Meld je dan HIER aan voor een speciale Baseball against Cancer clinic en leer de honkbal kneepjes van de top van Nederland!

Voor het KWF

Iedereen kent in zijn of haar omgeving wel iemand die te maken krijgt met kanker. Om deze verschrikkelijke ziekte beter te kunnen behandelen en genezen is meer onderzoek nodig en dus meer geld. De opbrengst van Baseball en Softball against Cancer komt dan ook volledig ten goede aan het KWF zodat meer onderzoek mogelijk is. Vecht met ons mee! Samen slaan we kanker de wereld uit!

Kun je helaas niet aanwezig zijn, maar wil je wel graag doneren dan kan dat uiteraard ook! DONEER HIER!

Wij wensen Stichting Soft- & Baseball against Cancer en alle vrijwilligers heel veel succes met de voorbereidingen!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren