Hoofddorp Pioniers heeft technische staf compleet

Nadat we 2 weken geleden onze nieuwe hoofdcoach, Jasper de Jong en Wouter Heemskerk als assistent hebben aangekondigd, hebben we de staff nu aangevuld met Tom van Limburg als pitching coach en Luigi Anasagasti als assistent coach.

Tom is al meer dan 35 jaar aan onzer club verbonden. Jasper en Tom kennen elkaar al vanaf de jeugd bij Hoofddorp Pioniers waar zij teamgenoten waren. Tom zal zijn kennis en ervaring met name gaan richten op de jonge pitching talenten en zal een goede aanvulling zijn op de kennis en ervaring van de andere coaches. Ook Luigi heeft in het verleden al eerder met Jasper succesvol gecoacht. “Wij zijn erg blij met deze aanvulling. Beide ervaren trainers zijn al lange tijd aan onze club verbonden en scharen zich achter onze ingestoken koers”, aldus voorzitter Shirley Beljaards, die ook laat weten nog in gesprek te zijn met een aantal trainers die Jasper op trainingsdagen- en avonden zullen gaan assisteren. Shirley: “Met extra trainers kunnen we een optimale training opzetten waarin aan alle disciplines zal worden gewerkt.

We wensen Jasper, Wouter, Tom en Luigi veel plezier en succes komend seizoen!”.

De komende periode zal het team worden samengesteld. Eind oktober trappen we met het team het seizoen af en starten we met het winter trainingsprogramma.