Eerste training AH1 sinds Covid-19 uitbraak

5 Mei 2020. Dit is de dag, dat Nederland 75 jaar geleden is bevrijd, maar deze dag gaat vanaf nu ook de boeken in dat Aspiranten 1 van Hoofddorp Pioniers voor het eerst, sinds het Corona tijdperk is gestart, als team op het veld aan het trainen is. Het is schitterend weer en de jeugdvelden liggen er mooi bij.

Gelukkig heeft dit team tijdens de winter lekker doorgetraind in de zaal en de fitnessruimte en zijn ze gaan karten met aansluitend een BBQ bij coach Kasper en zijn vrouw Margo. Heel veel dank voor jullie gastvrijheid.

Maar toen brak Covid-19 uit. Getraind werd er niet meer, maar de coaches zorgden via de groepsapp, dat het teamgevoel niet verdween. Zij stimuleerden onze gasten om lekker thuis door te trainen en als bewijs diende de op woensdagen doorgestuurde filmpjes en foto’s.

Onze fotografe Sharon vroeg de jongens toen beeldmateriaal in te sturen om een gezamenlijk filmpje te maken. En jawel, elke speler deed dat. De pitchers gooiden naar de catchers en zij speelden de bal weer door naar de veldspelers. Geweldig is dit filmpje geworden.

En dan nu de buitentraining. Op de foto’s is te zien dat iedereen de 1,5 meter in acht neemt. Elke speler en coach respecteert de richtlijnen van het RIVM. Heel veel dank daarvoor.

Hopelijk worden met dit team nog wat wedstrijden gespeeld, want het is een fantastisch sterk team. Helaas gaat een aantal sterke spelers volgend jaar naar de Junioren, dus nu moeten we oogsten wat we gezaaid hebben.

Jongens, keep on playing and all for our health and the love of the game.

Bo en Moos

Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen