Corona Update

Wij zijn uiterst verheugd dat het Covid-19 virus bij Hoofddorp Pioniers spelers bij 1 besmetting is gebleven. Alle testen, die bij spelers zijn afgenomen waren negatief. Derhalve kunnen we ons bij H1 en H2 weer voorbereiden op het spelen van competitie wedstrijden. Voor H1 betekent dat a.s. zaterdag om 14.00 uur de wedstrijd tegen Pirates op het programma staat.
Willen belangstellende leden van Hoofddorp Pioniers er rekening mee houden dat het bijwonen van de wedstrijd aan regels gebonden is. Zo is er geen vrije toegang en kaarten kunnen alleen via ticketmaster (à € 5,93 per stuk) door maximaal 250 personen worden aangeschaft. Dus geen kassa verkoop bij het veld.
Zondag ontvangen we om 13.00 uur de Pirates op ons 2e veld, dat inmiddels met alle toewijding van vrijwilligers een bijna volwaardige (incl. Honkbal TV) uitstraling heeft gekregen.
Voor het 2e team, waar de besmetting optrad, gold 14 dagen na constatering besmetting niet sporten. Aangezien er verder geen Corona gerelateerde klachten zijn waargenomen, mogen zij dit weekend ook weer spelen.
We hebben kunnen constateren, dat het virus ook bij jonge sporters kan toeslaan en verzoeken jullie met klem de regels, die besmetting kunnen voorkomen in acht te nemen. Houd afstand (1,5 m), schreeuw elkaar niet toe, desinfecteer regelmatig de handen, gebruik geen gemeenschappelijke drinkflessen, gebruik geen pitten en andere herkauw middelen, dan kunnen we hopelijk verder genieten van onze mooie sport.
Het Bestuur