Coach to Coach 2022/2023

Ben je een honk- of softbal (jeugd)coach en wil jij jezelf blijven ontwikkelen?

We gaan deze winter verschillende onderwerpen behandelen. Wil je meer weten over een van de sessies, of wil je geïnspireerd raken door samen met andere coaches hiermee bezig te zijn? Meld je dan aan voor de coach to coach bijeenkomsten van Baseball Academy Kennemerland.

Beter & Functioneel Bewegen
Televisie, computers en mobieltjes zorgen ervoor dat jongeren steeds meer gefocust zijn op een scherm in plaats van dat ze in beweging komen. Hierdoor merken wij dat kinderen over het algemeen minder goed bewegen dan bijvoorbeeld 10 jaar geleden. Wil je weten wat wij binnen Baseball Academy Kennemerland doen om het bewegen van kinderen te verbeteren? Meld je aan, en kom langs voor tips & tricks!

Locatie: Hoofddorp Pioniers
Datum: Maandag 12 december 2022
Tijd: 17:30-19:00 uur
Kosten: € 5,o0 per persoon

Hitting per Leeftijdsgroep
Slaan is misschien wel het leukste onderdeel van honkbal en softbal. Tegelijkertijd is slaan de grootste uitdaging, en zeker op hogere niveaus. Binnen Baseball Academy Kennemerland hebben we ervaring met verschillende leeftijden, en ook wij zijn steeds op zoek naar de beste manieren om met de verschillende leeftijden om te gaan. Wil je meekijken wat wij hiermee doen, wellicht geïnspireerd raken en samen discussiëren over slaan? Meld je aan, en kom langs bij één van onze trainingen.

Locatie: Provincie Noord-Holland Hal (Kinheim in Haarlem)
Datum: Woensdag 18 januari 2023
Tijd: 17:30-19:00 uur
Kosten: € 5,o0 per persoon

Variatie = Fun
Wij merken steeds vaker dat variatie een belangrijke rol speelt in onze trainingen. Afwisseling maakt trainingen en wedstrijden niet alleen leuker, maar nieuwe prikkels en variatie bevordert ook het leerproces. Wij nemen jullie mee tijdens een training en delen zo veel mogelijk oefeningen. Laat je inspireren, neem oefeningen mee terug naar de vereniging en ga ermee aan de slag.

Locatie: Provincie Noord-Holland Hal (Kinheim in Haarlem)
Datum: Maandag 13 februari 2023
Tijd: 17:30-19:00 uur
Kosten: € 5,o0 per persoon

INSCHRIJVEN KAN OP DE WEBSITE VAN DE RABBITS
https://www.rabbitsbaseball.nl/coach-to-coach/