Club van 100!

De vereniging zoekt op creatieve manieren naar bronnen van inkomsten om grotere en kleinere uitgaven te kunnen bekostigen die niet binnen de contributie passen. We willen bijvoorbeeld meer gaan investeren in de jeugd en de opleiding van trainers en coaches. Daar zijn ook uitgebreidere trainingsfaciliteiten, clinics en nieuw honk-en softbalmateriaal voor nodig. En wat denk je van een gezellige clubavond? En een deel van de inkomsten willen we besteden aan een tweede editie van het slowpitch toernooi voor leden, familie en vrienden!

Als lid van de Club van 100 sponsor je onze mooie vereniging met een bedrag van € 100,00. Uiteraard staat daar iets tegenover, want “voor wat, hoort wat”, zoals:

  • naamsvermelding op de website van onze vereniging;
  • vermelding van je naam op een knuppeltje die op een groot bord in ons clubgebouw zal worden bevestigd. Dit bord is gemaakt en gesponsord door Timmerbedrijf Henk Mannessen. Een naam die al jarenlang aan onze vereniging is verbonden; en
  • uiteraard een uitnodiging om deel te nemen aan het Pioniers Slowpitch toernooi aan het einde van het seizoen!

Dus ken jij iemand die onze club een warm hart toedraagt (opa, oma, oom, tante, buur of iemand anders) of wil je zelf met jouw naam op een knuppeltje in ons clubhuis hangen? Meld je dan snel aan, want er zijn maar 100 plekken en OP=OP!

Schrijf je in voor de Club van 100!

Ben je al lid van Sportvereniging Hoofddorp Pioniers?

De bijdrage van de club van 100 wordt geïnd door middel van een betaallink die wij je na inschrijving per mail toesturen. De bijdrage voor 2023 is € 100,00.

Jaarlijks zullen we opnieuw een betaallink toesturen, zodat je opnieuw kan overwegen om deel te nemen.

Wij hopen dat het bord snel vol hangt!