Amsterdam Pirates PH6 tegen Hoofddorp Pioniers PH4 | 30 juni 2019

Vandaag waren we op bezoek bij de Pirates in Amsterdam. Een maand geleden hadden we ook al tegen elkaar gespeeld en werd het 10-10, dus het beloofde een spannende wedstrijd te worden.

In de 1e inning begonnen we erg goed. Door een super 3 honkslag van Damian en mooie honkslagen van Rafael, Levi en Valentijn scoorden we 4 punten . Bailey en Sam hadden allebei een goede swing, echter hadden ze pech dat de bal van Bailey gevangen werd en door goed spel van de Pirates was Sam net niet op tijd op het eerste honk. We begonnen in het veld met Kaj als pitcher en Tieme als catcher. Kaj begon weer waar hij de afgelopen wedstrijd was gebleven. Super ballen werden er gegooid en Tieme had de bal steeds in zijn handschoen. De derde out werd gemaakt door mooi samenspel tussen Jaro (honk 2) en Levi (honk 1). Derhalve hadden de Pirates maar 2 punten.

De 2e inning was kort en krachtig. We hadden erg veel moeite met de pitcher, dus erg snel 3 uit met 3 slag uit. Alleen Tyler had een super 2 honkslag. Gelukkig liepen de Pirates niet erg in en pakte maar 1 puntje.

In de 3e inning liepen Zino, Rafael en Benjamin hun punt binnen. In deze inning stond Levi als pitcher en Jurre als catcher. Levi en Jurre waren ook goed bezig, de Pirates maakte nog maar 1 puntje.

Eindstand Amsterdam Pirates 4 – Hoofddorp Pioniers 7

Eva